Essence Healing

Blijf op de hoogte

Luisterkind

Wij helpen je verder

Luisterkind

De luisterkind methode is een methode waarbij op een zeer liefdevolle manier geluisterd wordt naar de diepere laag van jezelf of jouw kind. Deze laag gaat voorbij de angsten, gedachten en beperkende overtuigingen.

In een Luisterkind afstemming ga ik op afstand, dus in de energie met jou of jouw kindje in gesprek. Het fijne aan een Luisterkind-afstemming is het gegeven dat je niet naar mijn praktijk hoeft te komen en geen reistijd hebt. Na jouw aanvraag en betaling stuur ik je binnen 2 weken de afstemming toe via de mail.
De afstemming is niet gebonden aan een tijd en plaats. Jouw leven of dat van jouw kindje gaat gewoon door. Wanneer ik in de afstemming ben (dus energetisch in gesprek) noteer ik gelijk het gesprek. Het gesprek ( het resultaat van de afstemming ) stuur ik jou via de mail, zodat jij dit in jouw eigen tijd rustig kunt lezen en vooral ook bewaren.

Deze methode levert mooie resultaten, inzichten, handvatten, antwoorden en healing op. Ook kunnen er processen gekeerd worden, waardoor moeilijkheden kunnen worden opgelost.
Deze methode is geschikt voor iedereen die gehoord wil worden, kinderen, volwassenen, verstandelijk beperkte mensen, mensen die zich door ziekte niet goed of niet meer kunnen uitten. Hierbij is er geen leeftijdgrens.
Bij aanvraag van kinderen boven de 10 jaar wordt wel toestemming van het kind gevraagd.

Wat heb ik hiervoor nodig van jou?

Een foto van de persoon is wenselijk. De leeftijd van de persoon, en de samenstelling van het gezin. Je kunt allerlei vragen stellen m.b.t. jezelf of je kind, die ik dan in de afstemming mee kan nemen. Meer is er niet nodig.

 

De thema’s waar je vragen over hebt kunnen zijn:

We helpen je graag!

Als wij iets voor U kunnen betekenen horen wij dat graag. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!