Essence Healing

Blijf op de hoogte

Over Mij

Mijn verhaal

Bij Essence Healing wil ik u graag helpen met vastzitten in eigen denkbeelden en gedragspatronen. Soms komt ons gevoel in de knel. De signalen die het lichaam geeft vallen ons niet op. We nemen niet de tijd om er naar te luisteren of we zijn niet gewend om die signalen op te merken

20+ jaar ervaring

Begonnen met een enkele Reiki-cursus en in de loop van tijd verschillende cursussen en workshops gevolgd om mij steeds meer de kennis eigen te maken.

Gericht op het totale plaatje

Door de vele cursussen en workshops die ik heb gevolgd ben ik in staat om een totaalplaatje aan te bieden binnen mijn praktijk.

Balans tussen gevoel en verstand

Er is een gevoel van onvrede, het gevoel dat het roer om moet. Er kunnen diverse klachten zijn zoals vermoeidheid, een burn-out, sterk wisselende emoties, de balans tussen werk en privé is kwijt of er zijn onvervulde wensen en verlangens. Ik help bij het terugvinden van deze balans.

Belangrijke levensvragen

Soms zijn er belangrijke levensvragen, bijvoorbeeld over je werk, je relatie, je familie, je kinderen, je geld of je gezondheid. Een paar voorbeelden:

Het zijn allemaal vragen over de koers van je leven. Soms kun je het gevoel hebben op een kruispunt te staan en weet je niet hoe je verder kunt. Het is mogelijk dat je vastloopt met deze vragen en dat ze gepaard gaan met klachten zoals vermoeidheid en spanning of dat er een meer algeheel gevoel van ontevredenheid leeft, waardoor je je eigen mogelijkheden onvoldoende benut en niet gelukkig bent.

Als je je in deze beschrijving herkent, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat je op dit moment aan het ervaren bent in je leven en wat je koers kan zijn, kun je een consult aanvragen.

Mijn Naam is Dirk baden

Ik ben een Coach, healer en medium. Ik woon in Gouda, ben getrouwd en heb twee kinderen. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit en gezondheid. Heel lang heb ik getwijfeld welke cursus ik daarover kon gaan volgen. Opeens was daar een kleine advertentie in de plaatselijke krant waarin Reiki-cursussen werden aangekondigd en ik voelde meteen dat dit het was. In de loop van tijd verschillende cursussen en workshops gevolgd om mij steeds meer de kennis eigen te maken, om in mijn praktijk een totaal plaatje te kunnen aanbieden. Ben je op zoek naar antwoorden, inzichten en ondersteuning, of healing voor jouw!

Ik geef regelmatig een cursus intuïtieve ontwikkeling en verschillende workshops. Groepsavonden, daarin krijg je een persoonlijke reading en begin ik altijd met een healing voor de groep. Ik werk vanuit mijn hart en werk samen met de energie, we zijn hier op aarde om te leren en uit alles wat we mee maken als mens kunnen wij uiteindelijk leren. Vaak zitten mensen met veel schuldgevoelens, had ik het maar anders gedaan, maar je kunt het ook omdraaien en denken, dank je wel dit is een leerweg en de volgende keer ga ik het anders doen.

Ik begeleid heel veel mensen met o.a. schuldgevoelens, minderwaardigheidscomplexen, onzekerheid, verwerkingsprocessen van bijvoorbeeld een scheiding of een verlies. Maar ook kinderen met gedragsproblemen en binding angst. Ik voel in op jouw energie en kom vervolgens bij de kern van jouw probleem, dit is vaak een stuk van uit de jeugd of uit een ver verleden. Ik begeleid jouw om het negatieve in het positieve om te zetten, waardoor jij weer verder kunt.

Geen vraag is te gek. Heb je geen vraag en wil je toch graag een consult, neem dan ook gerust contact op, in een consult wordt altijd datgene aangeraakt wat voor jou belangrijk is op dat moment.